Polski | Română | Español


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TCUPNEW Creating Dirs allways in root
Author Message
data.enterprise
New
*

Posts: 6
Joined: 2008 Aug
Status: Offline



Post: #1
TCUPNEW Creating Dirs allways in root
Hi there

Since one Day TCUPNEW (V5.0.1200) creates Directorys allways in Root-Dir.

For Example I'am in c:\temp.
F7 brings up TCUPNEW. Want to create a DIR named 'test'.
The new DIR will be created as c:\test but should be c:\temp\test.

Happens so in 32and 64 bit Version.

Any Ideas?
(This post was last modified: 2016-10-18 09:15:16 by data.enterprise.)
2016-10-18 09:14:24
Find all posts by this user Quote this message in a reply
TCUP
New
*

Posts: 19
Joined: 2016 Jan
Status: Offline



Post: #2
RE: TCUPNEW Creating Dirs allways in root
Hi,
Thanks for your report. Yes, it is known issue (it is because, TC UP New "lost connection" with TC - so it uses "C:\" as parent dir).
The next TC UP version will fix it (hopefully) with updated TC UP New 6.0.

For now, you have to be sure that you work in TC UP Mode (go to Settings->Other and select the following option: "Display text with an image for chosen mode". This will show a short description at bottom left part of TC UP New... If you see that it says Windows Explorer Mode -> it will fail to create directory (or create it in C:\)...
-Pawel


Edit: Please test this version: http://tcup.pl/forum/showthread.php?tid=...01#pid6601
It should fix your issue.
(This post was last modified: 2016-10-24 14:11:54 by TCUP.)
2016-10-18 10:08:30
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 




Contact Us | TC UP - Total Commander Ultima Prime | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication